Träning

Mumma!

Efter ett slitigt träningspass var jag vrålhungrig och improviserade lite efterrätt nyttigt mellanmål. Man tager:

2 kiwis (skala, tärna)

1 banan (skala, skiva)

0,5 burk kesella (1%)

2 msk hasselnötter

0,5 tsk flytande honung

Blanda, ät! (Ni slipper bilden eftersom det ser totalt oaptitligt ut)

Here we go!

Det börjar kännas bra med zumba. Dubbla pass igår och dubbla pass idag (fast nu har jag rätt ont i mitt vänstra knä). Jag får passa på att träna dubbla pass nu eftersom jag och Micke åker bort onsdag och torsdag. Det känns i kroppen att man rör på sig, fast då menar jag på ett positivt sätt. Jag känner mig avslappnad samtidigt som jag har mer energi, det känns riktigt riktigt skönt. Hoppas bara att jag orkar fortsätta när jag börjar jobba igen!

Shit vad konstigt

Ja, nu passar fjortisuttryck utmärkt. Vilken skum fredagskväll. Vi har ju kört zumba i snart en vecka nu (och du hade rätt Amanda, jag famlar inte riktigt lika mycket i mörkret längre när det gäller stegen). Ikväll körde vi dubbelpass (svettigt). Jag har väntat hela veckan på fredagsmyset (nu jäklar ska det ätas chips, så har jag längtat hela veckan och avstått duktigt nog). Men vad händer. Jag vill bara äta kesella med apelsin och nötter. Jag måste ha blivit sjuk. Varje kväll har vi stått där flitigt nog och tränat och det går som tur är bättre och bättre (även om jag nästan kissar på mig av skratt när jag hoppar åt fel håll, men det får man helt enkelt leva med).

Överkörd amöba

Okej. Jag har officiellt sett koordinationsförmåga och motorik som en överkörd amöba. Vi har skaffat Zumba till Wii och testade det ikväll. Alla pratar ju om hur roligt det är och vi är verkligen positivt överraskade. Det var riktigt riktigt kul men oj vad svårt att få fötter och armar dit de skulle vara. 20 minuter på nivå nybörjare och jag suger verkligen, det måste bli dagens insikt.