Ego – bara jag!

Snart är väntan över…

Sedan länge har det lilla fröet väntat och vuxit, väntat och vuxit. Nu är det knappast något frö längre, lillbus var beräknad till den 13/2 och är helt färdig. Vi väntar med stor spänning på att få möta vår lilla älskling!

10968568_1029901570357500_2517403992862486844_n

Såhär såg jag ut i vecka 39. Bilderna med en telefon blir ibland lite gryniga och inte alls lika bra som med Mickes systemkamera – men det blir också ögonblicksbilder och helt ok för det här ändamålet.

Jag önskar mig…

 

Snart fyller jag år, då önskar jag mig (som vanligt) böcker. Jag önskar mig också delar till servisen Corona som vi börjat samla på (mattallrikar, assietter, små skålar) eller kanske en Tove Adman ljusstake i betong. En vetevärmare formad som en katt värmer nacken skönt, det vore inte heller helt fel.

Gästblogga

Jag har blivit ombedd att gästblogga i en av mina favoritbloggar – http://forskoleburken.blogspot.com/

Mitt inlägg, som ska komma först i augusti eftersom aktiviteten sjunker under sommaren, ska handla om hur det är att ha ett barn som återfått sin hörsel efter en längre tids hörselbortfall. Det ska också handla om hur vi tränar på språk och vad vi gör för att hjälpa Gabriel att erövra språket och göra sig förstådd.

Jag ser verkligen fram emot det och blev mycket smickrad över att bli tillfrågad! :)

I dammiga gamla arkiv…

Det här är julen 2003, jag och Micke skulle på bio och se en av LOTR-filmerna… Den här bilden är till Marie 😉

Det roliga är att jag tyckte så illa om mig själv och hatade hur tjock jag var… Those were the days.