Det är inte så att jag har glömt bort bloggen…

… men det har varit en tuff vecka. Dels har jag ett helt gäng barn jag ska LUSa i skolan (läsutveckling) det ska göras H4:a och H5:a på dem. Vi har två diagnoser i matte att ta oss igenom och vi ska försöka hinna med skolverkets nya diagnosmaterial i engelska (som jag missade föreläsningen kring och helt ärligt inte fattar särskilt mycket av än).

Om 11 dagar ska alla omdömen vara inskrivna i systemet. Då ska allt vara klart, rättat och analyserat.

Och nästa vecka är det klasskonferens med en hel uppsats att skriva innan. Sen är det förstås besöken och kontakten med HAB, specialpedagoger, psykologer, talpedagoger och annat ”löst folk” i skolan som vill ha sin beskärda del. Nämnde jag att det är fel på mitt schema och att det fattas minst fyra timmars planering i veckan.

 

De jobbar på det.

 

Inte så att jag klagar. Men det har varit tufft när Micke har varit borta i Tyskland i snart en vecka. Det innebär att jag måste köra ungefär 1,5 timme extra för att hämta barn på dagis och i skolan som ligger åt helt fel håll. Det innebär att jag har varit ensam om att handla, tvätta, packa väskor, städa, laga mat (urk!!), leka, läsa, pärla och lägga barn. Hur det än är har det varit mycket. Dessutom är det flera personer som är sjuka och bortresta på jobbet och vikarierna lyser med sin frånvaro.

Jag tror jag behöver semester.

3 Comments

 1. Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

  Oj det där låter faktiskt skitjobbigt.
  När Micke kommer hem får du ta igen dig.
  Kram

  Reply
 2. Maria - Förskoleburken

  Ja, när man hör sånt är man ju ganska tacksam att man jobbar i förskoleklass… Hoppas det snart är över och att du inte sliter ut dig!

  Reply
  1. Emma (Post author)

   Tack Nina! Micke kom inatt och har stannat hemma en timme längre på morgonen plus att han hämtar barnen före mellis idag så att de hinner mysa ikapp lite av vad de missat 🙂

   Maria: Jo, det är sant. Men sexårsscreeningen verkar inte heller vara att leka med 😉

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *