Flaggmemory

Jag gillar spel och här kommer ännu ett. Denna gång är det ett flaggmemory med många (dock inte alla) av världens flaggor. De är inte i alfabetisk ordning och hela dokumentet består av 28 sidor vilket kan vara bra att veta innan du skriver ut. Ett tips är att skriva ut några sidor och använda dem om man inte vill skriva ut allt, min tanke är att skriva ut samtliga men att inte använda alla samtidigt eftersom det blir oerhört många brickor.

Snart kommer jag att lägga upp ännu ett memory med flaggor, men med färgad ram som visar vilken kontinent landet tillhör.

Ladda ned flaggmemory: flaggmemo, för bättre hållbarhet klistra upp på (t.ex.) färgat papper innan du klipper ut och laminerar memorybrickorna.

flagga1 flagga2 flagga4 flagga5

Samtliga bilder kommer från sidan expedia som tillåter användning av bilder.

 

2 Comments

 1. Karoline

  Hej! Jag uppskattar verkligen din blogg och din påhittighet. Jag tycker att det här spelet verkar jätteroligt, hittade ett liknande på secondhand, http://citiboard.se/ , fast det finns inte längre kvar. Tack för tipset.

  Reply
  1. Emma (Post author)

   Vad roligt! Jag har hittat några versioner också men som lärare är det roligt med gratis material 😉

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *