Näckrosor i betong

Jag fullkomligen älskar dessa näckrosor i betong! Jag vet att jag har tjatat om detta förut men just i denna ljuslykta stämmer det så väl – nämligen att den mjuka och flytande formen möter materialet betong. Det är ett härligt möte och en skön kontrast som jag gillar. Eller ja, jag gillar ju det mesta i betong…IMG_2380

2 Comments

 1. Birgitta Persson

  Gud vad fina! Har du gjutit dem i en färdig form eller hur har du gjort?

  Reply
  1. Emma (Post author)

   Hej Birgitta! Tack vad gulligt sagt! Ja, jag har en färdig form som jag använder. Jag har sålt ett par stycken till några som varit lika förtjusta som du och jag blev när vi såg dem. Alla verkar tycka om de här härliga lyktorna.

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *