Gles uppdatering

Jag fick lite dåligt samvete när jag lade upp det senaste inlägget, jag har verkligen inte uppdaterat frekvent det senaste. Det är lätt att komma med sedvanliga ursäkter om hur det är att överleva maj och juni som lärare (och förälder till tre egna barn), om poolbygge, renovering av barnrum och semester då alla måsten flugit sin kos, och de ursäkterna är alldeles sanna. Det är också så att jag har fått möjligheten att skriva en egen bok vilket jag ägnat en stor del av sommaren åt. För mig är det ett väldigt spännande projekt som betyder mycket för mig, och i skrivande stund arbetar jag för att slutföra den innan vår lilla bebis beräknas dyka upp i slutet av oktober. Det är med andra ord osedvanligt mycket som snurrat på och det är bloggen som blivit lidande (och kanske städningen!) men det litar jag på att ni har förståelse för.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *