Lösenord och material

Just nu får jag dagligen mellan fem och tjugo mail med frågor om lösenord, tillgång till material eller frågor om jag kan skapa material. Jag förstår att många är sugna på en del av mitt gamla material men så länge det är lösenordsskyddat är det materialet spärrat. Det handlar helt enkelt om att jag är osäker på vilken typ av rättigheter de olika bilderna i materialen har. Jag har försökt att skriva ned var alla bilder kommer ifrån under årens lopp men de material jag varit osäker på vill jag inte ha liggandes ute. Det känns inte bra som ni säkert förstår.

I MÅN AV TID kommer jag att ersätta med andra material, men också i mån av lust. Jag har fyra barn (varav en bebis) och de tar mycket tid (vilket jag vill att de ska göra). Under föräldraledigheten har jag kastat mig in ett gäng galna och otroligt roliga projekt som jag älskat – men som också tagit tid. I kombination med ett gammalt hus, en stor trädgård, ett genuint pysselintresse, några projekt som pågår för både Natur & Kultur och Skolplus. Dessutom har jag påbörjat en handledarutbildning på universitetet… Jag har helt enkelt inte tid att fixa med material på det sätt jag gjort förut. Det material jag gör framöver läggs heller inte upp på den här sidan utan på www.wideung.se

Jag förstår att ni alla vill ha individuella svar men jag har verkligen inte möjlighet att skriva till alla som hör av sig med fina frågor och engagemang. Jag är väldigt glad och tacksam för era fina kommentarer och glad över att ni hör av er.

Varma hälsningar
Emma

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *